A legjobb dolog, ami a kiflivel történhet
Ezer apró mákszem hozzon nektek szerencsét! Íme, a bobajka Szentesi módra. És nálatok hogy hívják a mákos gubát?
Ezer apró mákszem hozzon nektek szerencsét! Íme, a bobajka Szentesi módra. És nálatok hogy hívják a mákos gubát?
Íme, a gyúrótermek természetrajza, ahol a kondigépek között maximumra járatódik a tesztoszteron, az önigazolás és a kapuzárási pánik. Vigyázat, a cikk erős iróniát tartalmaz!
Kormos Anett buzgó kommentolvasó. Nála jobban kevesen ismerik a kommentelők jellemrajzát. Péntek esti sírvaröhögös, bólogatós, (és szerencsés esetben nem magunkra ismerős).
Találós kérdés: Mi az, amivel könnyedén bepasizhatsz, aminek köszönhetően nem töri fel a lábadat a cipő, és ami egy füst alatt hozzásegít, hogy végre kivegyél egy hét rég megérdemelt szabadságot?
Kísérletező kedvűek vagyunk, ezt sohasem tagadtuk. Ezúttal pedig önfeláldozó módon egy NAGYON DURVA projektbe vágtuk a fejszénket. A ma esti buli elé egy kis kedvcsináló képgaléria rólunk.
Az eperfagyi... az fogalom. Nem csupán azért, mert még egy dal is született róla a hatvanas években, hanem azért is, mert tényleg nagyon finom. Ezzel a recepttel nem kell sokáig bíbelődni, viszont óriási sikereket érhetsz el vele. Persze csak akkor, ha másoknak is hagysz belőle.
Erre a cikkre vártál egész héten. Mondom, egész héten. Erre. A... ööö... izé... na jó: „cikkre".
Egy imádni való család imádni való apukájának imádni való posztjai az imádni való életükről. Igen, négyszer leírtuk, hogy imádni való. Vagyis ötször. Szeretünk túlozni.