A város, ahol igazán élvezetes (l)enni – Borcsa megkóstolta Isztambult
Mitől lesz fehér a vízzel hígított raki? Iható-e a csapvíz? Miért egyen óvatosan desszertet a vegetáriánus? Kis török kajakörkép.
Mitől lesz fehér a vízzel hígított raki? Iható-e a csapvíz? Miért egyen óvatosan desszertet a vegetáriánus? Kis török kajakörkép.
Fiala Borcsa Németországban járt, és elleste, hogyan készítik a kis büfékben a Flammkuchent. Isteni finom!
A Parnasszuson ezt a fánkot eszik! Edd te is, ma már meg is sütheted:
Kommentben jöhetnek a ti tippjeitek, receptjeitek!
Egy vegán étel, amit kiirigyelnek a kollégák a tányérodból? Már mutatjuk is!
Ha már a könyöködön jön ki a lencsefőzelék és a füleden a dhal makhani, akkor íme, a legtutibb szilveszteri fogás: a rummaniyeh.
Pár perc munka, fél óra sütés, az eredmény pedig egy boldog család.
Ellerine sağlık!, azaz jó egészséget a kezednek! A törökök ezzel a jókívánsággal köszönik meg a szakácsnak a főztjét, írja szerzőnk, aki Isztambulból Mexikóvárosba költözött, de a török konyha számára legkedvesebb receptjeit magával vitte, és most megosztja velünk is: