Az ember, akinek szakácskönyv csörgedezik az ereiben – Emese konyhai evolúciója
Ha a szakácskönyvrajongásnak emberi neve lenne, akkor Dudics Emesének hívnák.
Ha a szakácskönyvrajongásnak emberi neve lenne, akkor Dudics Emesének hívnák.
Már a tizennyolcadik században is országhatárokon átívelő harc ment a legjobb séfekért. A tehetősebb nemesek, politikusok és üzletemberek bizalmához ugyanis szintén a gyomrukon keresztül vezet az út, úgyhogy stratégiai fontosságú lépés volt, ki vezeti a konyhát.
Flóra főzelékei a következő napokra: a multifunkciós 4 az 1-ben, a villámgyors és a nem főzelékszerű. Melyiket próbáljátok ki?
Csenge vagyok. Sajtfüggő.
Nem marad más, amíg nem ülhetünk ki a teraszokra, mint hogy otthon varázsoljunk magunknak ünnepi lakomákat – legalább képzeletben beutazva közben a világot.
Fiala Borcsa elárulja legféltettebb titkát, avagy hogyan lehet túlélni két bevált sablon egymásra illesztésével és némi előretervezéssel a karantén és a digitális oktatás okozta legnagyobb kihívást: a család FOLYAMATOS etetését.
Több órás meló egyetlen kanál étel „gyerekbe juttatásáért”, brokkolizabálás példamutatásképp, „diszkrét” szülői átverések csúfos kudarca, a „savanyúság is zöldség” folyamatos hajtogatása, és a múlt heti kedvenc étel szomorúan széttúrt maradékának szülői belapátolása – ha bármelyik ismerős, neked szól ez a cikk!
Írjátok meg kommentben, milyen zöldségből készítenétek még curryt! A cikk elolvasása után ér kommentelni!