Hogy milyen növény lennék? Természetesen krumpli (recepttel!)
Lengyel pierogi, avagy krumplis tészta másképp. Kedves grenadírmars, köszönjük, majd értesítjük!
Lengyel pierogi, avagy krumplis tészta másképp. Kedves grenadírmars, köszönjük, majd értesítjük!
Úgy érzed, igazi profi vagy a konyhában? Hát lássuk!
Feljegyzéseim a konyhából – Szentesi Éva.
Zöldséghéjból alaplé, reteklevélből pesztó? Simán! Reméljük, a cikk olvasása után te is észreveszed a konyhai maradékokban rejlő kiaknázatlan lehetőségeket!
Kedves gombaszkeptikusok, ezzel a két recepttel szeretnénk meggyőzni titeket, hogy gombát enni jó:
Tóth Flóra a szerkesztőség egyik nagy kávérajongója, aki nemcsak inni, de enni is nagyon szereti a kávét. Így a világnapjára néhány kávés recepttel készült nektek.
Molykisokos, indiai köftével és gyors, megúszós pekingi kacsával.
Az apropó egy „fincsi” kis epekímélő diéta, a végeredmény azonban sokkal csábosabb!